Elérhető a Pingvin Világ Androidos alkalmazása

Új Androidos Alkalmazás a Pingvin Világ Linux Közösségnek

Örömmel jelentjük be, hogy elérhetővé vált a Pingvin Világ Linux közösség hivatalos Androidos alkalmazása! Az alkalmazás segítségével mostantól könnyedén követheted a legfrissebb híreket, cikkeket és útmutatókat közvetlenül a telefonodról.

Az alkalmazás telepítése

Mivel az alkalmazás nem érhető el a Google Play Áruházban, a telepítéséhez engedélyezni kell a külső forrásból származó alkalmazások telepítését. Az alábbi lépésekkel teheted ezt meg:

  1. Nyisd meg a Beállításokat a telefonodon.
  2. Keresd meg a Biztonság vagy Alkalmazások és értesítések menüpontot (a pontos hely a készülék típusától függhet).
  3. Engedélyezd az ismeretlen forrásokból származó alkalmazások telepítését. Ezt általában egy kapcsolóval teheted meg.
  4. Töltsd le az APK fájlt a Pingvin Világ hivatalos weboldaláról.
  5. Nyisd meg a letöltött fájlt, és kövesd az utasításokat az alkalmazás telepítéséhez.

Miért érdemes letölteni az alkalmazást?

  • Gyorsabb hozzáférés: Legyél bárhol a világon nem kell elővenned a legújabb Linuxos hírekért a laptopod vagy keresgetned a weboldalunk címét. Egyszerűen csak kattints a telefonodon az alkalmazásunkra és azonnal a weboldalunkon találod magad
  • Nagyobb platform lefedettség: Ha egy egy látogató aki nem Linuxot használ véletlenül is ide téved és letölti az alkalmazásunkat nagyobb esélyel fog többször is visszanézni a weboldalunkra hogy mi zajlik a Linux világában ha a telefonján is elérhetőek vagyunk gyorsan. Persze ehhez azért szeretni kell vagy legalábbis érdeklődni kell az átváltani szándékozóknak a Linux iránt.

Csatlakozz te is a Pingvin Világ közösségéhez az Android alkalmazáson keresztül, és hozd ki a legtöbbet Linux élményeidből!

További információkért és az APK letöltéséhez látogass el a Letöltések oldalra vagy kattints az alábbi Linkre: https://www.pingvinvilag.hu/pingvinvilag.apk

Jó Linuxozást mindenkinek!

Vélemény, hozzászólás?